Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Tornado organizirao prikupljanje pomoći za malog Lovru

03.11.2011. 23:00
Tornado organizirao prikupljanje pomoći za malog Lovru


Svi oni koji ovoj mladoj obitelji i njihovom pet dana starom dječačiću Lovri žele pomoći, to mogu učiniti u Splitskoj banci gdje majka djeteta, Tanja Karamarko, ima žiro-račun. Broj računa je 324 322 6989


Kako bi pomogli svom prijatelju Juri Karamarku, ocu pet dana starog Lovre, koji zbog srčanih problema mora na hitnu operaciju u inozemstvo, članovi zadarske navijačke skupine Tornado, jučer su na Narodnom trgu postavili štand na kojem se prikupljala pomoć mladoj obitelji.
– Jure je naš član, a našao se u teškim životnim problemima. Dijete mu zbog srčane mane, rascjepa na aorti, u petak mora na operaciju u München, a kako bi on i supruga mogli biti uz njega u tim teškim trenucima, trebat će im dosta novca. Drugačije im ne možemo pomoći pa smo organizirali prikupljanje pomoći na štandu na Narodnom trgu gdje građani mogu i dobiti broj njihova računa – rekao nam je glasnogovornik Tornada Antonio Pejić dodavši kako će članovi Tornada na štandu na Narodnom trgu, jednako kao i u četvrtak, tamo biti i u petak i subotu, u vremenu od 8 pa do 13 sati. A svi oni koji ovoj mladoj obitelji i njihovom pet dana starom dječačiću Lovri žele pomoći, to mogu učiniti u Splitskoj banci gdje majka djeteta, Tanja Karamarko, ima žiro-račun. Broj računa je 324 322 6989.