Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Maša i Medvjed pojavili se na Adventu u Zadru

03.12.2016. 23:00
Maša i Medvjed pojavili se na Adventu u Zadru


U SC Višnjik 18. prosinca se upriličuje nova interaktivna predstava “Maša i Medvjed – Ljubav i sreća zauvijek”, koja podučava pravim vrijednostima obitelji, ljubavi i prijateljstva
Svega nekoliko minuta, koliko je trajao izlazak na binu s pozdravima Maše i Medvjeda, crtanih likova čija se nova predstava uskoro može vidjeti i u Zadru, nije bilo dovoljno za sve one mališane koji su ih došli pogledati u nedjelju ujutro na trg Pet bunara.
Nije im smetala ni hladnoća ni kiša – mnoštvo mališana sa svojim roditeljima čekalo je strpljivo dolazak svojih omiljenih likova. A koliko su traženi, govori podatak da je parkirno mjesto uokolo zadarskog Adventa u nedjeljno jutro bilo gotovo nemoguće naći.
Ipak, dječja zabava Maše i Medvjeda za mnogobrojne velike i male Zadrane kratko je trajala, pa je tako defile preko bine većinu ostavio nezadovoljne. Oni koji žele više od toga, moći će dobiti na dječjem dočeku Nove Godine 18. prosinca u SC “Višnjik”, gdje će ih u 18 sati novom interaktivnom predstavom “Maša i Medvjed – Ljubav i sreća zauvijek” podučiti pravim vrijednostima obitelji, ljubavi i prijateljstva.
Karte za predstavu mogu se po cijeni od 100 i 120 kuna moći nabaviti svaki dan od 5. do 18. prosinca na blagajni SC “Višnjik” (radno vrijeme blagajne je od 15 do 20 sati), uz dosadašnju online prodaju putem prodajnog servisa Croatia Tickets.