Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Lampaši nastavljaju s radom, a 14. siječnja gostuje Ivan Zak

04.01.2012. 23:00
Lampaši nastavljaju s radom, a 14. siječnja gostuje Ivan Zak


– Klub će nastaviti s radom, a tijekom siječnja imat ćemo i posebnu pogodnost za naše goste. Sva pića bit će jeftinija, a već 14. siječnja gostovat će Ivan Zak – rekao je Šarić napominjući da je on poslovni čovjek pa da je tako i glazba koja se u klubu pušta stvar trenda i poslovne procjene


Iako se prvih dana nove godine proširila priča o zatvaranju kluba Lampaši na predjelu Smiljevca, koji zbog gostovanja nekih folk zvijezda još od samog otvorenja slovi kao narodnjački to se, kaže vlasnik Božo Šarić, ipak neće dogoditi.
– Klub će nastaviti s radom, a tijekom siječnja imat ćemo i posebnu pogodnost za naše goste. Sva pića bit će jeftinija, a već 14. siječnja gostovat će Ivan Zak – rekao je Šarić ujedno demantirajući i špekulacije o prekidu suradnje s vlasnikom dvaju istoimenih klubova na području Zagreba.
Kako je pojasnio, Ivan Zak se zbog obveza oko vođenja dvaju zagrebačkih klubova povukao iz organizacije posla u Zadru, no poslovnu suradnju, napominje, nastavit će i dalje. Špekulacije o zatvaranju te lažnu dojavu o bombi prilikom otvorenja kluba kada je gostovala Neda Ukraden, Šarić pripisuje “sitnim dušama”, a negodovanje dijela Zadrana zbog izbora glazbe u klubu smatra osobnim stavom na koji svaki pojedinac ima pravo.
– Ja sam poslovan čovjek i za mene je ovaj klub samo posao koji mi donosi neku zaradu. Što se izbora glazbe tiče, to je stvar poslovne procjene prema potražnji naših gostiju i trendu koji prevladava. Da smo narodnjački klub izmišljotina je koju šire najviše upravo oni koji takvu glazbu slušaju, a ustručavaju se to priznati – kaže Šarić dodajući kako tu tvrdnju potkrepljuje činjenica da se u noći s Badnjaka na Božić u Lampašima slušala isključivo domaća glazba.
– Cijelu noć mogle su se čuti samo katoličke, odnosno božićne pjesme i zaista je sve bilo u tom ozračju. Vesela atmosfera uz većinom domaću zabavnu glazbu bila je i za doček Nove Godine. Istina, tada je bilo i folka, ali na želju naših gostiju – rekao je Šarić dodajući da iz poslovne perspektive on u tome ne vidi ništa loše. Njegov donedavni poslovni partner i vlasnik zagrebačkih Lampaša, Ivan Zak, potvrdio je kako je sa Šarićem u dobrim odnosima, no ništa drugo nije želio komentirati.