Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Osim Marija Grubišića želja je i napadač

04.01.2012. 23:00
Osim Marija Grubišića želja je i napadač


Grubišić još nije naš igrač, ali to smatramo formalnošću budući da smo sve dogovorili – izjavio je Marin Masnić, trener Zadra


Mario Grubišić, iskusni tehničar, trebao bi pojačati redove odbojkaša Zadra u prijelaznom roku koji traje od 1. do 20. siječnja. Iskustvo igranja u Prvoj ligi na itekako važnom mjestu u momčadi, kao i Grubišićeva kvaliteta, bili su presudni u nastojanju da se transfer i realizira.
– Grubišić još nije naš igrač, ali to smatramo formalnošću budući da smo sve dogovorili – izjavio je Marin Masnić, trener Zadra. Na poziciji tehničara lani je u Prvoj B ligi igrao Stipe Belić, koji je ove sezone prebačen na libera. Tako je ulogu tehničara preuzeo mladi Luka Bakale i na toj poziciji odigrao svih 11 utakmica. Imao je Bakale odličnih, ali i loših izvedbi što je, s obzirom na njegovu dob i odgovornost koje to mjesto nosi, sasvim razumljivo. Masnić je još tijekom ljetnih priprema najavljivao dolazak tehničara s obzirom na Bakalino neiskustvo. Zadrova želja bio je Marko Medić, bivši igrač „plavih” iz generacije Antonija Suraća, koji je igrao i u Prvoj ligi. No, povratak Medića nije realiziran, pa je Bakale ostao jedino rješenje. Osim Grubišiću u Zadru se nadaju dolasku još jednog igrača i to na poziciji napadača. Prva A liga nastavlja se 14. i 15. siječnja utakmicama 12. kola u kojem je Zadar, trenutačno posljednjeplasirani sastav lige, domaćin Karlovcu.


Šestan u juniorskoj reprezentaciji




Filip Šestan otputovao je s juniorskom reprezentacijom na Cipar na predkvalifikaciji turnir za Europsko prvenstvo. Prethodno je s kadetskom reprezentacijom, u kojoj je bio kapetan, Šestan na turniru država Srednjeeuropske lige u Mariboru (Slovenija) osvojio četvrto mjesto u konkurenciji šest reprezentacija. U Mariboru je Šestan proglašen najboljim napadačem, a u najboljoj postavi turnira bio je i Mateo Kvartuč. Za Hrvatsku, kojoj je trener Marin Masnić, nastupio je Karlo Buterin.