Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Očekuju zanimljive projekte

Autor: Anamarija Bilan

04.01.2013. 23:00
Očekuju zanimljive projekte

Foto: Adam VIDAS



Natječaj je otvoren do 15. ožujka i raspisan je sada kako bismo na vrijeme mogli vidjeti koje ćemo projekte imati i kako ćemo raspodijeliti novce. Nadam se da ćemo ove godine imati mnoge zanimljive projekte, rekao je Zvonko Šupe, direktor zadarske Turističke zajednice


Turistička zajednica grada Zadra raspisala je natječaj za sufinanciranje organizacije i održavanje manifestacija u 2013. godini, a koje su značajne za turističku ponudu grada Zadra.
 – Natječaj je otvoren do 15. ožujka i raspisan je sada kako bismo na vrijeme mogli vidjeti koje ćemo projekte imati i kako ćemo raspodijeliti novce. Nadam se da ćemo ove godine imati mnoge zanimljive projekte koje ćemo moći ponuditi našim sugrađanima i turistima, rekao je Zvonko Šupe, direktor zadarske Turističke zajednice. Odluka o sufinanciraju prijavljenih manifestacija donosit će se na temelju brojnih faktora među kojima su utjecaj na unapređenje boravka turista i općenito poboljšanje kulturno-turističke ponude, osiguravanje promocije Zadra u zemlji i inozemstvu, vrijeme i mjesto održavanja manifestacija, sveobuhvatnost manifestacija, broj sudionika i posjetitelja, podizanje stupnja znanja organizatora manifestacija, potrebnog za osmišljavanje, prezentaciju i distribuciju kulturno-turističkih i ostalih proizvoda kao i izvori financiranja manifestacija, odnosno njihovo sufinanciranje i od strane drugih subjekata.
Iz Turističke zajednice ističu kako je za prijavu na natječaj potrebno dostaviti podatke o organizatoru i suorganizatoru, program i vrijeme održavanja, detaljni organizacijski i financijski plan, temu manifestacije te prikaz i organizacijsku okolnost koje utječu na vrednovanje manifestacije/broj sudionika, kontinuitet održavanja, autentičnost, tradicionalnost, posebnost i raznolikost sadržaja.