Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Vasilj: Kod Tudora ću napredovati

04.02.2014. 23:00
Vasilj: Kod Tudora ću napredovati


Na Poljudu su jučer i službeno predstavili Ivana Antona Vasilja (22), jedino pojačanje “bilih” ove zime. Vasilj je karijeru počeo u Zadru gdje je od 2010. bio u prvoj momčadi za koju je sakupio 80-ak nastupa.
– Iako je vrlo mlad, Vasilj je uz Marija Maloču i Gorana Jozinovića naš najiskusniji igrač – naglasio je Goran Vučević, sportski direktor Hajduka, koji je novinarima Vasilja predstavio kao “igrača koji može koristiti treneru Igoru Tudoru.”
– Trener Tudor će s njim imati zdraviju i jaču konkurenciju na lijevom boku. Ukazala nam se prilika da ga uzmemo kao slobodnog igrača i to smo na obostrano zadovoljstvo uspjeli. Nadam se da će u Hajduku ostaviti duboki trag – dodao je Vučević i predao Vasilju dres sa brojem 14, koji je svojevremeno u Hajduku nosio Marin Tomasov.
– To što sam izabrao broj 14 nema posebne veze s Tomasovim. Uostalom, prije mene u Hajduku ga je nosio Tonći Mujan.
Vasilj je odmah skinuo jaknu i navukao dres preko sebe.
– Zadovoljan sam što sam došao u ovako velik klub, svakom je Zadraninu i Dalmatincu cilj doći do najviše stepenice hrvatskog nogometa, a Hajduk to jest. Imao sam ponude još nekih klubova, ali s Hajdukom sam se brzo dogovorio. Svakom mladom igraču u Hrvatskoj imponira doći na ovako visoku razinu – rekao je Vasilj i potom još malo pojasnio zašto je kao slobodan igrač izabrao upravo Hajduk.