Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Policija traga za vozačem koji je “otjerao” VW Polo na krov

04.03.2012. 23:00
Policija traga za vozačem koji je “otjerao” VW Polo na krov


Nesreća se dogodila na cesti Pag-Novalja kada je, za sada nepoznata osoba, preko pune crte pretjecala automobil “volkswagen polo”, a koji je potom izašao izvan kolnika, udario u suhozid i okrenuo se na krov


Policija još uvijek traga za vozačem koji je u subotu oko 19 sati na Pagu izazvao prometnu nesreće, u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena, i pobjegao.
Nesreća se dogodila na cesti Pag-Novalja kada je, za sada nepoznata osoba, preko pune crte pretjecala automobil “volkswagen polo” zadarskih registarskih oznaka. U tom je trenutku iz pravca Kolana naišlo drugo vozilo pa je vozač “pola”, kako bi izbjegao nesreću, desnim dijelom automobila izašao izvan kolnika, udario u suhozid te se odbio natrag na kolničku traku, no pri tom se okrenuo na krov.
Vozač, za kojeg je utvrđeno da nije konzumirao alkohol, je s lakšim tjelesnim ozljedama prevezen u Opću bolnicu Zadar, a policija nakon razgovora s njim traga za drugim vozačem. Naime, prema riječima vozača “pola”, riječ je o vozaču automobila zadarskih tablica za kojeg nema preciznijeg podatka, koji se nakon nesreće samo udaljio. U nesreći, za koju će se jako teško utvrditi okolnosti pod kojima se dogodila, počinjena je materijalna šteta od oko 20-ak tisuća kuna.