Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Vrančić: Budite pametni i odgovorni ljudi

Autor: Ante Rogić

04.06.2013. 22:00
Vrančić: Budite pametni i odgovorni ljudi

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Dani izvannastavnih aktivnosti osnovnih škola grada Zadra u školskoj 2012./2013. godini pod nazivom Baštinom do budućnosti okupili su djecu svih zadarskih osnovnih škola


Hrvatsko narodno kazalište sinoć je bilo premalo da bi primilo svu djecu i njihove nastavnike-mentore, roditelje, te brojne druge koji su prisustvovali manifestaciji Baštinom do budućnosti.
Na samom početku prisjetili smo se prošlogodišnje manifestacije, a potom je s nekoliko riječi sve prisutne pozdravio još uvijek aktualni gradonačelnik Zvonimir Vrančić. Podsjetio je kako je manifestacija sa svoje četiri godine trajanja postala već tradicionalna.
– Mislim da je nakon četiri godine ova manifestacija pokazala svu svoju uspješnost. Čestitam svoj djeci i njihovim mentorima i želim da bude poticaj za budući rad. Želimo pozdraviti i drugu djecu koja nisu bila uspješna kao vi. A od vas očekujemo da budete pametni i odgovorni ljudi, da date doprinos u budućnosti grada, poručio je gradonačelnik Vrančić obećavši i dalje veliku podršku Grada.
Gradonačelnik Vrančić je najboljim učenicima i mentorima na državnim natjecanjima dodijelio zahvalnice i poklone.