Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Nazor: Želim ostati trener Zadra, ali na ovakav način to nema smisla

04.06.2016. 22:00
Nazor: Želim  ostati  trener  Zadra, ali  na ovakav  način to  nema  smisla


Zadar je za mene veliki klub i osjećam veliku obvezu, prvenstveno prema navijačima i ljudima koji su bili uz nas kada nam je bilo najteže i pokazali veliku emociju. Ali svi moraju shvatiti da se nešto u klubu mora drastično promijeniti. Jer na ovakav način ovaj posao nema smisla – kazao je Nazor
Ovaj put intervju s Antom Nazorom na kraju sezone bio je nešto drugačiji nego inače. Odradili smo ga u kultnom splitskom Klubu pomoraca. Zašto baš tamo?
– Ovo je Klub pomoraca i sportaša grada Splita, mjesto s velikim štihom, gdje dolaze legende grada i jedno od rijetkih gdje je ostala ona iskonska splitska zafrkancija i mudrost. Ovdje se jako ugodno osjećam i tu uvijek punim baterije – kaže u uvodu splitski trener, kojemu je, nakon treće sezone na klupi Košarkaškog kluba Zadar, ugovor istekao 1. lipnja.
Krenimo odmah od ključnog pitanja. Je li vam Klub ponudio novi ugovor?
– Boris Skroće i Branko Skroče ponudili su mi novi dvogodišnji ugovor nakon poraza od Kvarnera u Rijeci. Tada sam im rekao da pričekamo kraj sezone, ali u međuvremenu su se, samo deset dana kasnije, stvari promijenile. Moje je mišljenje da se strategija vođenja kluba ne bi smjela toliko narušiti u tako kratkom razdoblju. Ugovor mi je istekao 1. lipnja i jedina osoba koja me taj dan nazvala bio je Darko Kasap. Porazgovarali smo o svemu i dogovorili se da ćemo se naći, sjesti i razgovarati. Za sada je na tome i ostalo, ali to je još jedna potvrda o korektnosti tog čovjeka tijekom sezone.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU…