Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Plavu zastavu podignula djevojčica iz Engleske Grace Sweenex

04.06.2016. 22:00
Plavu zastavu  podignula  djevojčica iz Engleske Grace  Sweenex


– Svoje turističke usluge iz godine u godinu podižemo na još veću razinu. Vidi se to u prekrasno uređenom naseljem, a posebno na plaži na kojoj smo izveli niz kvalitetnih i sadržajnih zahvata, ustvrdio je Ivo Bobić
Na čuvenoj plaži unutar Turističkog naselja Zaton 14.  godinu za redom podignuta je Plava zastava. Nju je u nazočnosti direktora  Zaton Holiday Resorta Ive Bobića te upravitelja plaže i voditelja tima  animatora Nevena Smrkinića i ostalih djelatnika, kao i okupljenih stranih i domaćih gostiju, koji se odmaraju u ovom zatonskom i hrvatskom  turističkom dragulju, na prigodan način na jarbol podignula 10-godišnja djevojčica iz Engleske Grace Sweenex, koja sa svojim roditeljima  ljetuje u kampu.
Upriličen je i  prigodni poučni program na temu ¨Štitimo prirodu¨,  kojeg su uz vodstvo animatorice Lucije izveli zajedno mališani iz Hrvatske, Njemačke, Austrije, Nizozemske i Austrije.
   Obraćajući se okupljenima Ivo Bobić je kazao da je podizanje Plave  zastave za njih veliko priznanje, ali i obaveza da svoj rad i svoje turističke usluge iz godine u godinu podižu na još veću razinu.
– Mi to i činimo u što se svatko može uvjeriti prošeta li ovim našim  prekrasno uređenim naseljem, a posebno plažom na kojoj smo od konca lanjske turističke sezone do ovih dana izveli niz kvalitetnih i sadržajnih zahvata, ustvrdio je Bobić, dok je Smrkinić dodao kako je plava zastava znak sigurnosti, čistoće i prvenstvene brige za naše najmlađe goste, odnosno djecu.
– Ponosni smo što evo 14. godinu za redom uspijevamo dobiti ovu  nagradu za kvalitetu naše dugačke pješčane plaže s kristalno čistim  morem kao i pripadajućom infrastrukturom, a sve u skladu s najzahtjevnijim međunarodnim normama, rekao je Smrkinić.
 – Prije dvije godine za svoj smo rad u okviru projekta Plave zastave  pod nazivom ¨Projektni dan¨ ocijenjeni najboljim u Hrvatskoj. Lanjske  smo, pak, godine dobili najveće i najprestižnije priznanje pod nazivom  ¨Zeleni ključ¨, koje se odnosilo na cjelokupno hortikulturno uređenje  naselja. Isto tako prošle smo godine  bili domaćini u projektu podizanja  Plave zastave za čitavu Hrvatsku, zaključio je Smrkinić, dodajući kako  su ponosni zbog plave zastave.