Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Surać: Odlazim u Austriju

04.07.2011. 22:00
Surać: Odlazim u Austriju


Na popisu rukometaša Zadra koji će sljedeće sezone nastupati u Drugoj HRL – jug neće se naći  ime Domagoja Suraća  (1984.). Nakon ispadanja kluba u treći rang natjecanja,  sada već bivši kružni napadač  “plavih” odlučio je zatražiti  ispisnicu, a karijeru nastaviti u  novoj sredini. U kratkom telefonskom razgovoru odlučili  smo provjeriti informacije o  njegovu odlasku u Austriju.
– Istina je. Dosta mi je bilo  neozbiljnosti i nisam mogao  više čekati. Sljedeće sezone  nosit ću dres austrijskog bundesligaša Union Juri Leobena. U Austriju putujem najprije potpisati ugovor, a potom bih se trebao priključiti  momčadi na pripremama –  kaže Surać.
Igrač koji se u Mocire vratio  nakon angažmana u talijanskom Teramu jednogodišnji  će ugovor s mogućnošću produljenja na još jednu godinu  potpisati danas. Union Juri  Leoben 2010./11. sezonu  okončao je na trećem mjestu  u poretku osam bundesligaških klubova, pritom ostvarivši učinak od devet pobjeda,  četiri poraza i jedan neodlučen ishod. Austrijsko prvenstvo počinje početkom rujna.