Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Kako je mladić iz Draga zaradio frakturu lubanje?

04.07.2016. 22:00
Kako je  mladić iz  Draga  zaradio  frakturu  lubanje?


Dvojica braće, Nikola i Ivan Barešić, vjeruju da ih je napao muškarac iz crnog BMW-a zagrebačkih registracijskih oznaka, pri čemu je mlađi brat završio s teškim tjelesnim ozljedama
S teškim tjelesnim ozljedama, frakturom lubanje i kontuzijama, od nedjelje ujutro na Odjelu kirurgije u Općoj bolnici Zadar leži 19- godišnji Ivan Barešić iz Draga. Mladić je ozljede zadobio u centru Biogradu, oko četiri sata ujutro, a s njim je bio i njegov četiri godine stariji brat  Nikola, koji je lakše ozlijeđen. Biogradska policija još istražuje okolnosti  u kojima su braća ozlijeđena, a oni sami, malo se čega sjećaju.
– Ugledao sam brata kako nepomično leži na cesti. Nisam znao što mu  se dogodilo. Dotrčao sam do njega, a oko nas su se okupili neki ljudi.  Pozvao sam Hitnu pomoć koja je brzo stigla, a tek 15-20 minuta kasnije  došli su policajci, kaže Nikola. On i brat su se, nakon koncerta Crvene jabuke i ispijenog pića u Pakoštanima, uputili u Biograd kupiti burek. Prema njihovoj priči mlađi brat je krenuo do pekarnice, a stariji je ostao u  parkiranom automobilu s otvorenim prozorom na vozačevim vratima.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU…