Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Uskoro otvoreni teren za rukomet, nogomet…

05.07.2017. 21:05
Uskoro  otvoreni  teren za  rukomet,  nogomet…


U sklopu niza zahvata u SC-u Višnjik jučer su počeli pripremni radovi za uređenje otvorenoga terena koji će u ljetnim mjesecima primarno služiti rukometu, a u ostalim dijelovima godine koristit će  ga nogometaši i drugi sportaši i rekreativci. Riječ je o površini koja je donedavno služila kao improvizirano loptalište za mlađe kategorije nogometaša i nalazi se u neposrednoj blizini novouređenoga parkirališta kod  južnoga ulaza u SC Višnjik.
Tu ćemo površinu preurediti i prenamijeniti. Rukometaši su i dosad  imali jedan teren na raspolaganju ljeti, a ubuduće će koristiti ovaj koji će  najprije dobiti asfaltnu podlogu, potom odgovarajuću gumenu, prilagođenu za igre loptom – kaže Denis Karlović, direktor SC-a Višnjik.
Istodobno traju i radovi na preuređenju bivše odbojkaške dvorane u  suvremeno gimnastičko vježbalište. U planu je i uskoro trasiranje trim  staze, na području cijeloga kompleksa, od oko kilometar i pol uz čiji će  jedan dio biti podignuto vježbalište sa suvremenim spravama. U skladu  s vizijom i idejama Grada Zadra plan razvoja SC-a Višnjik u bliskoj budućnosti obuhvaća i izgradnju kompleksa otvorenoga olimpijskoga bazena sa skakaonicom, aquapark, te podizanje teniskoga kompleksa.