Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Devet golova “Kilera” Ninčevića

Autor:

04.09.2008. 22:00
Devet golova “Kilera” Ninčevića


Ivan Ninčević odigrao je odličnu utakmicu za svoj Stralsunder u porazu na gostovanju kod Fuchse Berlina (31:39) u prvom kolu njemačkog prvenstva. Zadranin u redovima novopečenog prvoligaša, odigrao je fantastičnu utakmicu u kojoj je postigao devet pogodaka.
– Izgubili smo nakon što smo se držali u egalu 50 minuta. Presudila nam je kratka klupa jer imamo sedmoricu igrača koji su u stanju iznijeti ovakve utakmice. Uprava je već krenula u potragu za tri nova pojačanja koja bi nam osigurala lakšu borbu za ostanak. Prezadovoljan sam svojom igrom, pogotovo u prvom poluvremenu kad mi je šut bio 8-8, dok su me u drugom bolje čuvali protivnički igrači – rekao je Ninčević koji je već četvrtu godinu u Njemačkoj. Nakon tri sezone u drugoj ligi dobio je priliku iskušati se u super jakoj konkurenciji rukometne “NBA lige”. Prije dvije godine Ninčević je bio prvi strijelac druge lige, a lani se s 297 golova zaustavio na drugom mjestu ljestvice strijelaca. Uz ovakav početak, kao i prethodni “pedigre”, poziv u reprezentaciju mogao bi brzo stići na Kilerovu adresu.
– Već u nekoliko navrata Lino Červar me stavljao na širi popis, a smatram da bih vjerojatno mogao doći i na uži izbornikov popis, pogotovo ako nastavim s dobrim partijama u najjačoj ligi na svijetu. Volio bih više od ičega zaigrati na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj početkom sljedeće godine.