Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Martine Manojlović – Zadranka u Big Brotheru

Autor: Krešimir Bukvić

04.09.2008. 22:00
Martine Manojlović – Zadranka u Big Brotheru

Foto: Filip BRALA



Zadar ni ove, pete sezone emitiranja hrvatskog Big Brothera, popularnog reality showa, nije ostao bez svog predstavnika. U Big Brother kuću, koja je ove godine smještena na egzotičnom Tajlandu, ušla je Zadranka Martine Manojlović. Atraktivna 39-godišnja vizažistica i pjevačica po profesiji, rodom Haićanka, a udajom Zadranka, postala je članom Big Brotherove ekipe zahvaljujući prije svega djeci, jedanaestogodišnjoj Isabelli i sedmogodišnjem Marcellu.
Mališani su slikali majku te je nagovorili da slike pošalje RTL-u, TV kući koja ima licenciju showa za hrvatsko područje. Već sljedećeg dana iz Zagreba je uslijedio poziv na casting, prvi od čak četiri, koliko ih je trebalo proći za osvajanje prilike sudjelovanja u showu te osvajanja čak milijun i pol kuna – glavne nagrade sezone.
Martine je uspješno nadvladala sve prepreke, zahvaljujući najvjerojatnije urođenom joj šarmu, snalažljivosti, a svakako i životnom iskustvu koje je bilo poprilično zanimljivo. Haićanka podrijetlom, Martine je rođena u New Yorku, a biografija joj uključuje i život u Parizu. Glazbeno nadarena, snimila je dva CD-a, jedan na engleskom i jedan na francuskom jeziku, počela karijeru pjevačice, no ubrzo i zaključila, zaljubivši se u Zadranina Fabrizia, posvetivši se ubrzo odgajanju kćeri Isabelle. Radivši istovremeno i kao vizažistica u Velikoj Jabuci, sve je to napustila preselivši se u Zadar, gdje danas vodi popularni bar “Štriga”.
– Martine su djeca bila i ostala na prvom mjestu, zbog njih se ostavila pjevanja, no jednom kada stasaju možda se i vrati glazbi. Sada piše pjesme, no samo za vlastiti užitak, priča suprug Fabrizio, dodajući da su joj djeca bila i najveća briga prilikom odlaska na Tajland. Ne glavna nagrada i svjetla reflektora, već njezini mališani koji će joj, kako je rekla pred odlazak, najviše nedostajati.


Početak showa nije bio izravan
Sinoćnja se emisija, zbog vremenske razlike između Tajlanda  i Hrvatske te želje da se kandidatima što više izađe u susret, u  studiju u Kantani snimala u 20 sati po tajlandskom vremenu – u  vrijeme kad je u Hrvatskoj bilo tek 15 sati. Ipak, produkcijski tim  RTL televizije sve je pokušao učiniti kako informacije iz azijskog  dijela svijeta ne bi ranije došle do hrvatskih gledatelja.