Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Sanja Paleka nova ravnateljica zadarskog Centra za socijalnu skrb

Autor: Teuta Babajko Jamičić

04.09.2012. 22:00
Sanja Paleka nova  ravnateljica  zadarskog Centra za socijalnu  skrb

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Upravno vijeće Centra za socijalnu  skrb izabralo je Sanju Paleku za novu ravnateljicu zadarskog Centra za socijalnu skrb. Za  imenovanje Paleke na mjesto ravnateljice potrebna je još potvrda Milanke Opačić, ministrice  socijalne politike i mladih.
Paleku je za ravnateljicu izabralo petočlano  Upravno vijeće Centra za socijalnu skrb na  čijem je čelu SDP-ov gradski vijećnik Šime  Vulelija.
Do imenovanja Sanje Paleke, aktualna ravnateljica je još uvijek Danijela Jadrijev, koja se već  duže vrijeme nalazi na bolovanju. Na natječaj za  novu ravnateljicu, kako nam je potvrdila Bosiljka Pavić, zamjenica ravnateljice, uz izabranu  Paleku, javile su se još tri kandidatkinje Danijela Jadrijev, Ljiljana Fabac i Velentina Cindori. Sve su djelatnice zadarskog Centra za  socijalnu skrb, s tim da su Jadrijev i Cindori  socijalne pedagoginje, a Paleka i Fabac, socijalne  radnice.
Reizbor aktualne ravnateljice Jadrijev, od prvog  dana se dovodio u pitanje zbog nedavnog slučaja  podvođenja u Gračacu, za koji je ona navodno  znala a nije ništa poduzela da ga spriječi. Imenovanje Sanje Paleke na dužnost ravnateljice  očekuje se kroz sljedećih 15 dana.