Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Puljić ponovno u momčadi kola

04.10.2010. 22:00
Puljić ponovno u momčadi kola


U 11. kolu prve švicarske lige Luzern je ostvario sedmu pobjedu. Momčad Tomislava Puljića pobijedila je na svom travnjaku Young Boyse (2:0 – Zverotić, Pačar), momčad koja je ove sezone igrala kvalifikacije za Ligu prvaka (poraz od Tottenhama).
Zadranin je utakmicu završio sa žutim kartonom, ali i još jednim odličnim nastupom. Potvrda toga je Puljićevo uvrštenje u momčad kola, nakon što je i u prethodnom kolu izabran među najboljih 11 švicarske lige. Iza Puljića je osam nastupa u prvoj ligi, izostao je samo u prva dva kola kada nije ni imao pravo nastupa budući da je u novi klub došao pred sam početak sezone pa se rješavala papirologija.
Bila je to šesta uzastopna utakmica Luzerna bez poraza (pet pobjeda, jedan remi) nakon koje Puljićeva momčad i dalje drži prvo mjesto na ljestvici s 23 boda. Drugoplasirani Basel ima 19 bodova i utakmicu više dok je treći Zürich sakupio 17 bodova. Posljednji poraz u ligi (jedini ove sezone) Luzern je doživio u 4. kolu (8. kolovoza) kod kuće protiv Siona (2:3).