Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Put Juštine politički nepodoban?!

Autor: Ante Vidović

04.10.2012. 22:00
Put Juštine politički nepodoban?!

Foto: Zvonko KUCELIN



Dio stanovnika Puta Juštine izrazio je nezadovoljstvo jer se u njihovoj ulici ni u ovom điru neće raditi kanalizacija te kažu kako je razlog tome politička nepodobnost. Peronja nije uspio ugasiti uzavrelu raspravu pa je ulogu vatrogasca preuzeo je dogradonačelnik Kasap


Idućeg tjedna počinju radovi na izgradnji sekundarne kanalizacijske mreže na Puntamici i u Diklu koji moraju biti gotovi do kraja godine, rekli su predstavnici Odvodnje i Grada Zadra na skupu stanara održanom prekjučer u Omladinskom hostelu.
Građani se upozoravaju da se pripreme na probleme u cestovnoj komunikaciji do kojih će neminovno doći.
– Sustav odvodnje gradit će se u 13 ulica: u Ulici Grge Novaka, Klovičevoj, Tijardovičevoj, Puntamiškoj, Težačkoj, Romansi, Duknovičevoj, Ivane Brlić Mažuranić, Stančičevoj, Begovičevoj, Augusta Harambašića, Mate Balote, Nehajevoj. Posljednje pražnjenje crne jame je besplatno, rekao je direktor Odvodnje Grga Peronja.
Ni ovaj skup nije protekao bez pritužbi stanovnika, isto kao ni onaj ranije organiziran u MO Maslina. Dio stanovnika Puta Juštine izrazio je nezadovoljstvo jer se u njihovoj ulici ni u ovom điru neće raditi kanalizacija te kažu kako je razlog tome politička nepodobnost.
Peronja nije uspio ugasiti uzavrelu raspravu jer nije imao odgovor na pitanje zašto je Put Juštine ponovno izostavljen. Ulogu vatrogasca preuzeo je dogradonačelnik Darko Kasap.
– Put Juštine je izostavljen zbog tehničkih razloga. Ima jako puno ulica i djelova grada koja nisu obuhvaćeni projektom izgradnje sekundarne mreže. Ovaj projekt moramo dovršiti do kraja godine kako bi od Hrvatskih voda mogli dobiti više sredstava za iduću godinu i nastaviti s izgradnjom sustava. Brzina radova izvođača nam je bitna i vjerujemo da neće biti problema kao Put Bokanjca, zaključio je Kasap.