Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Luka Begonja ne želi komentirati suspenziju

04.11.2011. 23:00
Luka Begonja ne želi komentirati suspenziju


Luka Begonja umjesto s prvom momčadi trenira s Edijem Stipićem, kondicijskim trenerom, i neće putovati u Karlovac.
– Begonju smo suspendirali na neodređeno vrijeme zbog kršenja klupske discipline – kaže Dalibor Zebić. O kakvom je prekršaju riječ?
– Nije prvi put da imamo problema s Begonjom i sada smo odlučili tome stati na kraj. Možda smo takvo što morali napraviti i ranije. Begonja je trebao ovaj tjedan biti u reprezentaciji do 20 godina, ali nije išao zbog ozljede. Nije da mu ne vjerujem, ali u slučaju ozljede zna se procedura koju Begonja ponovno nije poštovao. Jednostavno, niti je bio s reprezentacijom, niti je došao na naš trening – dodaje Zebić i zaključuje:
– Begonja je talentiran igrač i mi na njega ozbiljno računamo. No i on mora shvatiti neke stvari i tako pomoći i sebi i nama.
Begonja je jučer ujutro odbio bilo kakav komentar oko svoje suspenzije. Tek je potvrdio da ne trenira s prvom momčadi.
– Točno je da sam suspendiran, a na okupljanje reprezentacije nisam išao zbog ozljede prepona.
Na ponovni upit oko suspenzije Begonja je odgovorio:
– Već sam rekao, nemam komentara!


Suspenzija Ivana Ćurjurića


Begonjina suspenzija nije prvi takav slučaj ove sezone. Još prije dvoboja prvog kola iz prve momčadi udaljen je Ivan Ćurjurić, koji je prvi nastup imao tek u 7. kolu protiv Rijeke. Ćurjurić je odbio putovati na dvoboj protiv Lučkog nakon čega je uslijedila klupska sankcija. Uz dodatno objašnjenje svoga postupka Ćurjurić je kasnije ipak javno priznao da jer pogriješio nakon čega je vraćen u konkurenciju za prvu momčad.