Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Klizanje 20, a klizaljke 10 kuna

Autor: Ante Vidović

04.12.2012. 23:00
Klizanje 20, a klizaljke 10 kuna

Foto: Vedran SITNICA



Cijena jednog termina klizanja od 45 minuta naplaćivat će se 20 kuna, a klizaljke će se iznajmivati za 10 kuna. Od podne do 16 sati studenti i srednjoškolci imat će popust te za cijenu od 20 kuna dobivaju termin klizanja plus klizaljke


Zadarsko klizalište na gornjem dijelu parkirališta kod crkve sv. Marije bit će službeno otvoreno večeras u 19 sati, kako su najavili na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji iz tvrke Velemi koja izvodi radove na njemu. Ovo je treća najava otvaranja klizališta i za očekivati je da će biti sretno po onoj staroj da bez treće nema sreće.
 Do sada su njegovo otvorenje odgađali tehnički problemi i visoke temperature zbog kojih led nije bio odgovarajuće kvalitete. Nažalost, na otvaranju će izostati prije najavljeni koncert Postolara Tripera koje će zamijeniti DJ sa zadatakom da stvori atmosferu disko večeri 80-ih godina prošlog stoljeća.
Cijena jednog termina klizanja od 45 minuta naplaćivat će se po cijeni od 20 kuna, a klizaljke će se iznajmivati za 10 kuna. Od podne do 16 sati studenti i srednjoškolci imat će popust te za cijenu od 20 kuna dobivaju termin klizanja plus klizaljke. Organizirat će se i škola klizanja za osnovce u trajanju od pet sati od ponedjeljka do petka. Školu će voditi besplatni instruktor. Prvi sat za svu djecu je besplatan i njime ih časti Grad Zadar pa svi mogu doći, probati i vidjeti je li klizanje sport za njih. Cijena škole jest 150 kuna u što je uračunata oprema.
Klizalište na Poluotoku otvara se u sklopu projekta “Đir po gradu” kojim se pokušava povećati posjećenost Poluotoka tijekom zimskih mjeseci i pokrenuti gospodarska aktivnost. Sami obrtnici ne očekuju neke spektakularne promjene, ali pozitivne pomake prema naprijed s tendencijom mijenjanja dugogodišnjeg trenda zapuštanja Poluotoka svakako da.