Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ljiljana Šarić nova ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži

Autor: Suzana Bandić

04.12.2012. 23:00
Ljiljana Šarić nova ravnateljica Doma za odgoj djece i mladeži

Foto: Adam VIDAS



Svih pet članova vijeća složilo se s izborom upravo Ljiljane Šarić na ovu izuzetno važnu, ali i osjetljivu dužnost, a presudna je bila njezina stručnost i dugogodišnji rad u domu – Irena Dragić


Ljiljana Šarić, diplomirana socijalna pedagoginja, izabrana je jučer za novu ravnateljicu Doma za odgoj djece i mladeži u Zadru. Predsjednica Upravnog vijeća tog doma, Irena Dragić, istaknula je kako je na tu dužnost Šarić jučer izabrana jednoglasno.
– Svih pet članova vijeća složilo se s izborom upravo Ljiljane Šarić na ovu izuzetno važnu, ali i osjetljivu dužnost, a presudna je bila njezina stručnost i dugogodišnji rad u domu – pojasnila je Dragić, istaknuvši kako Šarić već punih 28 godina radi u upravo u ovom domu zbog čega je vijeće procijenilo kako od svih kandidata najbolje poznaje problematiku i stanje u toj ustanovi.
– Vjerujemo kako će Ljiljana Šarić u dom donijeti pozitivno ozračje te da će predano kao i do sada obavljati svoj posao – zaključila je Dragić.
Odluku o izboru Ljiljane Šarić za ravnateljicu zadarskog Doma za odgoj još mora potvrditi resorno ministarstvo i to najkasnije u roku od 15 dana.
Upravno vijeće Šarić je izabralo između sedam kandidata, a sa svakim od njih, članovi Vijeća jučer su obavili kratak intervju.
Mjesto ravnateljice je, podsjetimo, ostalo slobodno nakon što je donedavna ravnateljica Tatjana Vukman odlukom Ministarstva socijalne politike i mladih imenovana ravnateljicom Centra za socijalnu skrb u Splitu.