Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Doris i Boris vjenčat će se ove godine

Autor: Valentina Mlađen

05.01.2013. 23:00
Doris i Boris vjenčat će se ove godine

Foto: PIXELL



Već u četvrtak mlada glumica počela je u Zagrebu snimati nastavke još uvijek najpopularnije hrvatske sapunice “Larin izbor”, a u pauzama uživa u društvu svoga zaručnika


Ove godine svadbena zvona mogla bi zazvoniti mladoj glumačkoj zvijezdi i trenutačno jednoj od najpoznatijih Zadranki, Doris Pinčić. Da su se ona i njezin dečko Boris Rogoznica, ekonomist i pjevač u usponu, zaručili i u stvarnom životu, a ne samo u reklami konačno je potvrdila i glumica i time potaknula nagađanja gdje i kada će se održati vjenčanje.
U kuloarima se šuška kako se mlada glumica već počela raspitivati za vjenčanje u crkvi sv. Frane u Zadru što ona za sada nije željela potvrditi. Iako kaže kako vjenčanje neće biti uskoro, na upit hoće li to biti ove godine Doris nije u potpunosti demantirala.
– Još uvijek ne znam, ali sigurno neće biti uskoro, kratko je komentirala Doris. opovrgnula je, također da su se ona i Boris zaručili za božićne praznike, kako prenosi dio medija, istaknuvši kako su se zaručili davno (op. a. prošlog ljeta), a Božić i praznike proveli su uglavnom u obiteljskom okruženju u Zadru.
Već u četvrtak mlada glumica počela je u Zagrebu snimati nastavke, još uvijek najpopularnije, hrvatske sapunice “Larin izbor”. U pauzama uživa u društvu svoga zaručnika koji, također radi u Zagrebu.