Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Zadrani kližu gotovo kao što plivaju

05.01.2014. 23:00
Zadrani kližu gotovo kao što plivaju


Nakon što su u Zadru odigrane prve hokejaške utakmice na ledu, u petak su se na klizalištu na Forumu predstavili i polaznici škole klizanja. Četrdesetak djece, od njih oko sedamdeset koliko ih je sudjelovalo do sada u školi, predstavilo je svoje naučeno znanje, a oni najspretniji odnijeli su kao nagradu i poklon bonove nekoliko zadarskih trgovina.
– Djeca pokazuju veliki interes, već sad imamo četrdesetak najava za idući ciklus škole. Sama škola traje pet sati u trajanju po 45 minuta, zapravo od ponedjeljka do petka, a organizacijom ovog malog natjecanja i prezentacije željeli smo da se na ledu zabave i drugim aktivnostima uz klizanje, rekao je voditelj klizališta Ivan Mustać.
Tako su polaznici škole prezentirali što znaju pojedinačno, ali i kroz neke grupne igre kao što su balote na ledu i štafete.
Zadarsko klizalište koje je već u prvom tjednu po otvaranju posjetilo oko dvije tisuće Zadrana, na parkiralištu preko puta Foruma trebalo bi ostati otvoreno gotovo do drugog mjeseca ove godine.