Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Novi direktor ili reizbor Sanje Peričić?

05.03.2012. 23:00
Novi direktor ili reizbor Sanje Peričić?


Naravno da ću se prijaviti. Ispunjavam sve uvjete natječaja tako da se nadam reizboru, rekla je aktualna ravnateljica ZADRA-e Sanja Peričić


Direktorici ZADRA-e – Razvojne agencije Zadarske županije Sanji Peričić 1. travnja ističe četverogodišnji mandat na toj funkciji.
Tako je Skupština Razvojne agencije Zadarske županije 1. ožujka objavila natječaj za imenovanje direktora Razvojne agencije.
Prema uvjetima navedenima u natječaju, kandidat za direktora, osim zakonom propisanih uvjeta, mora imati i neke posebne uvjete kao što je VII. stupanj stručne spreme ekonomske struke, najmanje 5 godina radnog staža na poslovima koji su vezani za razvoj, iskustvo u rukovođenju, poznavanje programa međunarodne suradnje, regionalnog razvoja, razvoja poduzetništva te iskustvo u izradi projekata.
Također se traži i poznavanje dva strana jezika s tim da poznavanje engleskog jezika mora biti aktivno u govoru i pismu.
 Natječaj je otvoren do 8. ožujka tako da broj prijavljenih kandidata još nije poznat. No sigurno je da će se na natječaj javiti najmanje jedan kandidat, odnosno kandidatkinja.
 – Naravno da ću se prijaviti. Ispunjavam sve uvjete natječaja tako da se nadam reizboru, rekla je aktualna ravnateljica ZADRA-e Sanja Peričić.
Prema njenoj procjeni odluka o novom ravnatelju ili ravnateljici bit će donesena do kraja ožujka.