Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Slavodobitni povratak Davora Karlovića

Autor: Viktor Bogut

05.04.2010. 22:00
Slavodobitni povratak Davora Karlovića

Foto: Vedran SITNICA



Super važnu pobjedu ostvarili su stolnotenisači Donata na gostovanju kod Zagreba te su slavili 4:1. Junak pobjede bio je tek nedavno oporavljeni Davor Karlović koji je ostvario dvije pojedinačne pobjede te jednu u dvoboju parova. Četvrti bod u subotnjem dvoboju ostvario je Tomislav Kolarek.
Očito su Zadrani ozbiljno shvatili kiks protiv Vodovod Osijeka prije dva kola te su nakon toga odlučili to i ispraviti. Tako su u infarktnom dvoboju kod kuće svladali Dugo Selo, da bi u subotu bili bolji i od Zagreba. Svakako treba uzeti u obzir i da su Zagrepčani igrali bez ozlijeđenog Dade Šurbeka, no odličnoj igri Zadrana svjedoče i dva poraza drugog zagrebačkog nositelja igre Tomislava Zubčića. Baš je Kolarek protiv Zubčića pobjedom otvorili dvoboj. Na 2:0 povisio je Karlović koji je 3:1 bio bolji od rezerve Zagreba Filipa Čipina. Domaćin je smanjio pobjedom Frane Kojića protiv Stipe Josipovića, no Zadrani ponovno dolaze na dva razlike nakon što su Karlović i Kolarek pobijedili domaći par, a konačnu potvrdu daje Karlović pobjedom protiv Zubčića. Povratak u formu Davora Karlovića svakako je dobra stvar za zadarsku momčad, koji su s ovim uspjehom najvjerojatnije potvrdili doigravanje. Nažalost, to će vjerojatno biti četvrto mjesto, iako u dva posljednja dvoboja (Pula, Dubrovnik) mogu dohvatiti i treće koje bi ih u polufinalu doigravanja maknulo od, u ovom trenutku, najjače hrvatske momčadi Dr. Časla.


ZAGREB DONAT 1:4


Zubčić – Kolarek 1:3, Čipin – Karlović 1:3, Kojić – Josipović 3:0, Kojić/Zubčić – Karlović/Kolarek 2:3, Zubčič – Karlović 1:3.