Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Kovačević preminuo od posljedica ozljeda

05.04.2012. 22:00
Kovačević preminuo od posljedica ozljeda


Na JIL-u u OB Zadar u petak poslijepodne, 28 dana od prometne nesreće u kojoj je zadobio teške i po život opasne ozljede, preminuo je vozač fiat punta, Marko Kovačević


U Općoj bolnici Zadar danas poslijepodne preminuo je Marko Kovačević, 65-godišnji umirovljeni kapetan Tankerske plovidbe, koji je teško nastradao u prometnoj nesreći 18. ožujka ove godine na županijskoj cesti u Smilčiću.
Na njega je, dok se fiat puntom kretao unatrag izlazeći iz dvorišta prijateljeve obiteljske kuće, naletio kombi marke peugeot boxer šibenskih registracija. Od siline udarca oba vozila sletjela su s ceste, nakon čega se kombi zaustavio, udarivši u betonski stup za električnu energiju, a fiat punto zabio se u stablo.
Vozač šibenskog kombija prošao je bez ozljeda, no 65-godišnji Kovačević zadobio je višestruke ozljede. Liječnici su mu utvrdili prijelom  ključne kosti i nekoliko rebara,  nagnječenje mozga s krvarenjem, kao i puknuće jetre zbog čega je zadržan na JIL-u u Općoj bolnici Zadar gdje je nakon 28-dnevne kome preminuo.