Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Očevi u šoku nakon poraza od sinova

05.06.2011. 22:00
Očevi u šoku nakon poraza od sinova


Nesvakidašnja revijalna utakmica očeva i sinova održana na igralištu Franko Lisica na Kobiljku ostat će zabilježena u povijesnim knjigama NK Bibinje. Mame nisu ispuštale fotoaparate iz ruku, a tate i djeca dali su sve od sebe da upravo njihova momčad zabije zgoditak više.
– Mama, mama, tata je dao gol, ponosno je uzviknuo jedan od dječaka koji su oduševljeno trčali za loptom, redovito pogledavajući na tribine da vide jesu li mame vidjele njihov udarac lopte prema golu.
 Očevi i sinovi snage su odmjerili na inicijativu Ivice Gagule, oca nogometnog talenta Josipa Gagule koji je u protekloj natjecateljskoj sezoni za mlađe pionire zabio čak 48 zgoditaka. Vrata su čuvali otac i sin, za tate načelnik Nino Šimunić, a za sinove Gabrijel Šimunić. Tajnik kluba Dinko Režan žešće je navijao za unuka Gabrijela, iako je u utakmici sudjelovao i njegov sin Željko. Djelitelj pravde bio je trener mlađih pionira Mate Sorić.
Iako je utakmica do samog kraja bila neizvjesna, mladi nogometaši pobijedili su očeve rezultatom 4 prema 3. Unatoč tome što su očevi nekoliko puta pogodili gredu i u svojim redovima imali legendarnog topnika Vedrana Kandića Aćka, djeca su pokazala kako se učenje u školi nogometa isplatilo nagovjestivši bolje dane nogometa u Bibinjama.
– Zajedničko druženje je super jer djecu treba usmjeriti u sport kako bi na koristan i zdrav način provodila slobodno vrijeme, rekle su nam mame pripremajući veliku mesnu gradeladu za umoru djecu i još umornije muževe.