Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Olivio Meštrović vjerojatno ostaje predsjednik

05.07.2011. 22:00
Olivio Meštrović vjerojatno ostaje predsjednik


Odluke Skupštine čekaju i igračice koje su trenirale i tijekom lipnja. Vrlo je izgledno da najbolji hrvatski klubovi više neće igrati regionalnu ligu, pa bi od jeseni mogla krenuti znatno pojačana A-1 liga sa 12 ekipa


Sutra u 19 sati u press centru ŠC Višnjik održat će se Izborna skupština Ženskog košarkaškog kluba Zadar. Iako je Olivio Meštrović, aktualni predsjednik kluba, ostavio otvorenim mogućnost svoga odlaska za sada se ne čini da će na vodećem mjestu u jedinom zadarskom ženskom prvoligašu doći do promjena. Meštrović bi tako mogao dobiti novi četverogodišnji mandat, a u klubu se nadaju će nakon Skupštine pojačati Upravni odbor te privući u svoje redove one (malobrojne) snage koje su i proteklih sezona, makar kao navijači, podržavali zadarske košarkašice. Kad je riječ o potencijalnim sponzorima, teško da će ih u klubu biti više nakon Skupštine. ŽKK Zadar, kao i gotovo svi klubovi u Zadru, živi od sredstava u najvećoj mjeri iz gradskog, a manjim dijelom iz županijskog proračuna.
Odluke Skupštine čekaju i igračice koje su trenirale i tijekom lipnja. Vrlo je izgledno da najbolji hrvatski klubovi više neće igrati regionalnu ligu, pa bi od jeseni mogla krenuti znatno pojačana A-1 liga sa 12 ekipa. Na Višnjiku su sve snage okrenute prema zadržavanju Glorije Sikirić i Ivane Blažević, koje su na pripremama s juniorskom reprezentacijom. U reprezentaciji, ali onoj kadetskoj, je Antonela Bodrožić. Obje nacionalne selekcije u prvog polovici kolovoza očekuje Europsko prvenstvo, kadetkinje u A, a juniorke u B diviziji.