Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Svake srijede u Jazinama nezaboravan plesni spektakl

Autor: Valentina Mlađen

05.07.2013. 22:00
Svake srijede u Jazinama nezaboravan plesni spektakl


Predstava Magicbook – čarobna plesna predstava za djecu, prekrasna je priča o djevojčici koja za rođendan dobije poseban poklon. Dok spava, čarobne sranice knjige ožive njezinu najdražu bajku


Počevši s prošlom srijedom u Zadru se svakog tjedna mogu pogledati jedinstvene plesne predstave za djecu i odrasle u izvedbi mađarske trupe Workshop Production. Ova izvrsna trupa u Zadru nastupa u sklopu svoje europske turneje, a predstave će izvoditi svake srijede u sportskoj dvorani Jazine do kraja kolovoza.
Ulaznice 40 i 80 kuna
Obje predstave mogu se pogledati već u ovu srijedu u Jazinama. Prva je na rasporedu u 19.30, a druga u 21 sat.
Predstava Magicbook – čarobna plesna predstava za djecu, na rasporedu svake srijede do kraja kolovoza u 19.30 sati, prekrasna je priča o djevojčici koja za rođendan dobije poseban poklon. Dok spava, čarobne sranice knjige ožive njezinu najdražu bajku. U snu njezina soba postaje tržnica, morska obala, očaravajuća šuma ili ukleti dvorac. Predstava Magicbook publiku odvodi u čaroban svijet snova i bajki. U predstavi, u trajanju od sat vremena, glumi deset glumaca-plesača, a izmjenjuju se zanimljive scene, vrhunski i maštoviti kostimi te glazba uz koju i publika može pjevati. Ulaznice po cijeni od 40 kuna mogu se kupiti svakodnevno na prodajnim mjestima trupe na Narodnom trgu i Forumu ili na dan predstave u Jazinama od 18 sati.
Od flamenca do Zorbe
Meeting Point – međunarodni plesni spektakl održava se svake srijede u 21 sat te publika u sat vremena ima priliku pogledati plesne izričaje iz čitavoga svijeta. Od senzualnog španjolskog flamenca do zabavnog, i dobro poznatog grčkog plesa Zorba. Od irskog stepa do mađarskih i romskih plesova. Ova predstava cilja publiku svih uzrasta te ih vodi na put oko svijeta, ili točnije na ples oko svijeta. Ulaznice za ovu predstavu prodaju se po cijeni od 80 kuna, također na prodajnim mjestima na Forumu i Narodnom trgu ili svake srijede od 18 sati u dvorani Jazine.