Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Kristina Boban snimala spot na Velebitu i u kanjonu rijeke Zrmanje

06.07.2017. 10:03
Kristina Boban  snimala spot na  Velebitu i u  kanjonu rijeke  Zrmanje


Mlada, talentirana splitska pjevačica Kristina Boban nastupa ove subote na Splitskom festivalu s pjesmom "Molim se",  za koju je upravo snimljen vrlo interesantan video spot. Veći dio spota  sniman je na lokacijama u Zadarskoj županiji, ispred  crkvice Sv. Frane  u Podpragu na Velebit iznad mjesta Jasenice, potom u kanjonu rijeke   Zrmanje te u dolini pored Peručkog jezera nedaleko Sinja. Nakon što je  više glazbenika i filmskih ekipa iz inozemstva prepoznalo razne lokacije  iz Zadarske županije za svoja snimanja, sada se za to odlučila i mlada  pjevačica, koja usto nije s ovog, već sa splitskog područja. 
Video i pjesma dobivaju odlične kritike, tako da se Kristina Boban i  njezin tim  nadaju kako će  se svidjeti širokoj publici. Već je bila premijera spota na CMC-u, a  uskoro će biti prikazan i na PopRock HRT2.
Na Facebooku Splitskog festivala napisali su kako je Boban pjevačica  intrigantnog glasa koja je u ovoj pjesmi svojom sugestivnom interpretacijom pokazala da njeno vrijeme tek dolazi… https://www.facebook.com/splitskifestivalzabavneglazbe/posts/1376472795770874.
Spot se može poslušati i na  https://youtu.be/ZiMijUiilow