Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Lopov ukrao šest bicikla vrijednih 70-ak tisuća kuna

05.08.2011. 22:00
Lopov ukrao šest bicikla vrijednih 70-ak tisuća kuna


Lopov je neprimjetno pod okriljem noći iz autokampa odvezao ukupno šest vrijednih bicikala. Policija traga za lopovom i biciklima
Čak šest bicikla ukupne vrijednosti od oko 74 tisuće kuna pod okriljem noći sa srijede na četvrtak iz autokampa Turističkog naselja u Zatonu ukrao je nepoznati lopov.
Kradljivac je u svega nekoliko sati neprimjetno uspio odvesti 20 tisuća kuna vrijedan bicikl “conway” u vlasništvu 36-godišnjeg državljanina Njemačke, sedam tisuća kuna vrijedan bicikl “specialized stamp jamper” u vlasništvu 37-godišnjeg Talijana, jednako vrijedan bicikl “mountin bike synplon cravity” 46-godišnjeg državljanina Austrije, zatim bicikl “mountin bike” u vlasništvo 46-godišnje državljanke Nizozemske vrijednosti 15.000 kuna te bicikl “specialist Rock Hopper” u vlasništvu 35-godišnjeg Nijemca vrijednosti od oko 10.000 kuna. Osim toga, 32-godišnjoj Nizozemki najvjerojatnije isti lopov odnio je bicikl “mountin bike cungon” s dječjom sjedalicom i dvije biciklističke kacige, fotoaparat “canon”, uređaje s punjačima, ukupne vrijednosti 15.000 kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava, a za biciklima se intenzivno traga.


Pronađen i kradljivac i bicikl u Biogradu


Policijski službenici Policijske postaje Biograd u petak su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjakom iz Zagreba kojeg se sumnjiči da je, u noći s utorka na srijedu, u Dobropoljani na otoku Pašmanu, ukrao bicikl marke “giant” u vlasništvu 35-godišnjeg poljskog državljanina. Bicikl vrijedan oko 2.000 kuna kradljivcu, protiv kojega je podnesena kaznena prijava, je oduzet i vraćen vlasniku.