Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Nasadima prva nagrada

Autor: Suzana Bandić

05.09.2013. 22:00
Nasadima prva nagrada


Stručni žiri manifestacije praznika cvijeća odlučio je da cvjetna instalacija naše tvrtke na ovom prazniku cvijeća bude nagrađena prvom nagradom. Zbog toga smo izuzetno ponosni – kaže Hrvoje Grdović, direktor Nasada


Zadarska tvrtka Nasadi osvojila je jučer u Splitu laskavu titulu – prvu nagradu za najuspješnije aranžiranje svježeg cvijeća na 38. Međunarodnom prazniku cvijeća koji se tradicionalno održava u podrumima Dioklecijanove palače.
– Stručni žiri manifestacije praznika cvijeća odlučio je da cvjetna instalacija naše tvrtke na ovom prazniku cvijeća bude nagrađena prvom nagradom. Zbog toga smo izuzetno ponosni – kaže Hrvoje Grdović, direktor Nasada, a Ivana Perić pojasnila je kako je riječ o aranžiranju svježim cvijećem koje je prikazano slijedom aranžmana od rezanog cvijeća za koje su korištene svježe bijele ruže, zelene orhideje kao i bijele margarete, te rezanog zelenila poput palmi, bršljana, bergasa kao i niza dekorativnih ukrasnih materijala.
– Cijela instalacija tematski je povezana počevši od glavnog aranžmana postavljenog u sredini izložbenog prostora, ujedno i najvećeg od svih istaknutih aranžmana instalacije, a koji pored ostalog ističe i logo tvrtke Nasadi d.o.o. Na isti se poput karika nastavljaju manji aranžmani, sastavljeni od gotovo identičnih materijala, prateći istu tematiku ugodnog oku spoja korištenih boja i materijala – kaže Perić.
Nasadima je ovo druga godina sudjelovanja na Međunarodnom prazniku cvijeća u Splitu, a ujedno je to i druga prva Nagrada za opći dojam na tom sajmu.