Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Prvi Centar Anea u Hrvatskoj otvoren u Zadru

05.10.2011. 22:00
Prvi Centar Anea u Hrvatskoj otvoren u Zadru


Na katu Super Konzuma jučer je upriličeno svečano otvaranje i prezentacija rada Centra za zdravlje i vitalnost Anea, prvog takve vrste u Hrvatskoj. Kako su na otvaranju centra istaknuli njegovi direktori Dietmar Bardo i Arsim Aliu, rad centra temelji se na dva trenutačno najuspješnija programa rada u Europi na području zdravlja, fitnessa i prehrane – Milion i Myline.
– Planiramo otvoriti još nekoliko centara diljem Hrvatske, a poslovanje ćemo proširiti i na Sloveniju i Srbiju, jer smo zastupnici i za te države. No, posao smo odlučili započeti upravo u Zadru, jer nas za ovaj grad i Hrvatsku vežu prijateljstva i poznanstva, rekao je Dietmar Bardo te nastavio:
– Već 20 godina dolazim u Hrvatsku sa suprugom pa je temelj za otvaranje ovog centra upravo bilo prijateljstvo. Moram naglasiti da je Centar namijenjen isključivo ženama. Naime, žene su prirodno lijepe i uvijek teže održati svoju ljepotu, ali i zdravlje. Upravo im mi možemo ponuditi programe kojima smo se dokazali u Njemačkoj, a uvijek smo korak ispred konkurencije jer su naši programi rada vrlo napredni i ne nudimo “površna” rješenja, ali istodobno vrlo jednostavni i opuštajući, rekao je Dietmar Bardo.
Njegov poslovni partner Arsim Aliu naglasio je kako će Centar Anea svoje programe ponuditi i terapijskim centrima.
Jučerašnjoj svečanosti nazočio je i zadarski dogradonačelnik Dražen Grgurović koji je kazao kako mu je čast biti jedan od rijetkih muškaraca koji ima priliku vidjeti centar u koji će isključivo moći dolaziti dame.
– Grad Zadar svakako pozdravlja ovakve projekte i vrlo smo počašćeni što ste izabrali naš grad za otvaranje prvog ovakvog centra u Hrvatskoj, poručio je Grgurović.