Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Stephanie prije operacije mora izliječiti infekciju

Autor: Suzana Bandić

05.10.2012. 22:00
Stephanie  prije  operacije  mora  izliječiti  infekciju


Malena  Zadranka Stephanie  Milda bit će operirana za desetak  dana, najnovija je  informacija koju su  organizatorima  kampanje “Samo  želim biti zdrava”  javili njezini roditelji Anita i Ivica  Milda.
– Operacija koja se  trebala održati 3.  listopada u 20 sati  po našem vremenu  odgođena je za 10.  ili 15. listopada jer  se Stephanieno  zdravstveno stanje  pogoršalo. Djevojčici je bilo pozlilo i dobila je temperaturu nakon  čega su  liječnici utvrdili da se radi o  infekciji koja na  sreću nije opasna.  Ali dok se ona ne  sanira u stopostotnom smislu, tako  težak operativni  zahvat kakav je  Stephanie ključan  za ozdravljenje nije  moguće napraviti –  stoji u priopćenju  za javnost organizatorskog tima objavljenom na službenoj Facebook stranici Anita i Ivica  Milda putem koje  ovaj tim neumorno  već tjednima izvještava javnost o  zdravstvenom stanju  i tijeku humanitarne  akcije koju su zbog  prikupljanja sredstava za liječenje djevojčice upravo oni i  pokrenuli.
Tim također javlja  kako će Stephanie  do daljnjeg ostati  hospitalizirana u  čikaškoj bolnici i  pod stručnim nadzorom liječnika,  dok su se njezini  roditelji i sestra  smjestili u “Ronald  McDonald kuću”  kako bi mogli stalno biti uz nju.
– Hrabra je naša  Stephanie i zato  znamo da će ona na  kraju svega biti  pobjednik – stoji na  kraju najnovije obavijesti uz naznaku  kako će i dalje pravovremeno izvještavati o svemu što se  događa vezano uz liječenje malene i strpljive djevojčice koja je upravo tim  svojim osobinama  osvojila srca mnogih  ljudi u zemlji i inozemstvu.