Subota, 4. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Jazinama lakše, ostalima teška gostovanja

05.11.2010. 23:00
Jazinama lakše, ostalima teška gostovanja


Nakon četiri odigrana kola u A-2 ligi jug samo su dvije momčadi bez poraza. Superiorno vladaju situacijom na ljestvici Jolly JBS i Kaštel galerija koji su tako istaknuli kandidaturu za pokušaj ulaska u A-1 ligu. Najbliži pratitelji su im s jednim porazom Jazine i Pet bunara koji će ovaj vikend imati priliku ostati blizu prvospomenutih momčadi.
Jazine očekuje lakši posao protiv DOŠK-a na domaćem parketu, a zalog za uspjeh im je visoka pobjeda u prošlom kolu nad Voštarnicom. Pet bunara idu u goste upravo Jolly JBS-u i teško je za očekivati da će uspjeti naškoditi dosad nepobjedivim Šibenčanima. Ipak ne treba odbaciti mogućnost eksplozije mladih igrača Zadra pod imenom Pet bunara gdje u posljednjim utakmicama glavnu riječ vodi Šango.
Voštarnica i Poličnik imaju također gostovanja u Omišu i Metkoviću. Poličanci su u posljednjem kolu nadvisili na svom parketu upravo protivnike Voštarnice, Omiš Galeba, dok će im biti sigurno čupavo u dolini Neretve, jer su Metkovčani umalo priredili iznenađenje u prošlom kolu kod Kaštela.
Raspored 5. kola: Jolly JBS – Pet bunara, Omiš Galeb – Voštarnica, Jazine – DOŠK, Metković – Poličnik, Šibenka 4 – Mislav, Solin – Kaštel galerija.