Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Belfast Food 15. ožujka u Q baru

Autor: Valentina Mlađen

06.03.2013. 23:00
Belfast Food 15. ožujka u Q baru

Foto: PIXSELL



Koncert koji je do sada uglavnom bio rezerviran za Zagrepčane stiže ovog ožujka i u Zadar. Dva dana pred dan Sv. Patricka, 15. ožujka, u zadarskom Q baru koncert će održati popularni riječki bend Belfast Food.
Zadar već ima dugu tradiciju obilježavanja najpopularnijeg irskog blagdana, neslužbenog dana ispijanja piva, a ove godine ljubitelji irske kulture, ali i oni koji vole dobru glazbu i zabavu imat će priliku proveseliti se uz najpopularniji „irski” bend Hrvatske.
Počeci sastava Belfast Food, koji se profilirao kao jedan od najboljih bendova današnjice, datiraju još iz 90-ih, a odmah na početku orijentirali su se prema irskim i keltskim melodijama po čemu su postali prepoznatljivi na hrvatskoj glazbenoj sceni. Među njihovim najpopularnijim skladbama su i „Mate i Matilda”, “Van iz grada”, “Trivijalna stvar” , “Lagano lagano” i „Nisam pijan”, koje će posjetitelji imati priliku čuti i na zadarskom koncertu.
Koncert u Zadru dečki iz benda najavili su i na svojoj Facebook stranici, a iz Q bara kažu kako će se uskoro znati više detalja, poput točnog vremena koncerta i cijene ulaznica.