Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Iz Velebita zanimljivi Kurtin, Gluić i Mišlov

Autor: Šime Ćurko

06.06.2009. 22:00
Iz Velebita zanimljivi Kurtin, Gluić i Mišlov


Nogometaši Zadra od četvrtka su na odmoru na kojem će biti do 22. lipnja, kada je početak priprema za Prvu HNL. Još uvijek ništa nije poznato oko izgleda momčadi za sljedeću sezonu, zna se tek da će se Goran Jozinović vratiti u Hajduk budući da mu je završila posudba. S obzirom kako su Zadrani igrali prošle sezone i sve to začinili sramotom protiv Velebita u Kupu za očekivati je da nema velikog interesa drugih klubova koji bi eventualno željeli angažirati nekog od igrača iz momčadi Dalibora Zebića. Ipak, ono što je poznato je to da Marin Ljubičić i Andrija Vuković imaju konkretne ponude iz inozemstva.
– Rečeno mi je da će klub u nedjelju objaviti imena igrača koji mogu potražiti novu sredinu – kaže Zebić.
Kad je riječ o dolascima Zebić ističe da nije realno očekivati dolazak na Stanove nekog zvučnog imema iz Prve HNL, već će se klub okrenuti traženju manje afirmiranih igrača, posebno onih iz Zadarske županije.
– Među našim kadetima i juniorima imamo igrača koji zaslužuju priliku. Za početak pozvat ćemo ih na pripreme, a dalje ćemo vidjeti. Osim toga, u zadarskoj regiji ima nekoliko igrača koji su nam zanimljivi. U tom smislu pozitivan je primjer Šibenika koji je pronašao nekoliko igrača u svojoj županiji. Načelno, to je naš put kad je riječ o pojačanjima za sljedeću sezonu, što naravno ne isključuje ni neke druge mogućnosti.
Ima li u Velebitu igrača za Zadar?
– Dojmila me se igra Marina Kurtina, a zanimljiv nam je i vratar Tomislav Gluić. I naš Roko Mišlov je bio jako dobar.