Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Svima sam dobar osim Hajduku

06.06.2011. 22:00
Svima sam dobar osim Hajduku


Ukoliko ne prođe opcija s inozemstvom, a Zadar me i dalje bude želio, nema razloga da se na vratim na Stanove – kaže Pezo


Dalibor Zebić jasno je rekao da želi i sljedeće sezone u momčadi imati Tonija Pezu, koji je lani za Zadar nastupao kao posuđeni igrač Hajduka. U međuvremenu Pezi je istekao ugovor s Hajdukom. Točnije 30. lipnja prestaje vrijediti ono što su Pezo i Hajduk svojevremeno potpisali. No, Pezo je u tom razdoblju najmanje igrao za – Hajduk.
– Izgleda da sam dobar svima osim Hajduku. Sa mnom su bili zadovoljni u Zrinjskom iz Mostara, potom i u Albaniji, a raduje me da je i Dalibor Zebić zadovoljan s onim što sam odigrao za Zadar. Međutim, u Hajduku to očito nema nikakvog odjeka. Nitko me nije nazvao s Poljuda, a da ne govorim da nisu došli pogledati neku moju utakmicu. S obzirom da s Hajdukom imam ugovor još ovaj mjesec sutra se moram pojaviti na početku priprema – ističe Pezo koji očekuje da će relacija Hajduk – Pezo završiti bez novog ugovora.
– Ne znam koliko je realno potpisivanje novog ugovora s Hajdukom kad sve upućuje na to da na mene ne računaju. Ako tako i bude pokušat ću pronaći neki klub u inozemstvu.
A Zadar?
– U Zadru mi je bilo odlično. Zebić je uporno tražio moj dolazak pred početak sezone i odigrao sam gotovo sve utakmice na kojima nisam bio ozlijeđen ili imao žute kartone. Velika je stvar kad trener imao toliko povjerenje u igrača kao što je Zebić imao prema meni. Ukoliko ne prođe opcija s inozemstvom, a Zadar me i dalje bude želio, nema razloga da se na vratim na Stanove.
Pezo osim Zebića hvali i cijelu zadarsku momčad.
– Zadar je vrlo mlada momčad za koju bi bila velika stvar kada bi ostala na okupu barem još dvije-tri godine. Veliki napredak ostvarili su Ivan Santini, Antonio Mršić, ali i još nekoliko mladih igrača i bila bi prava šteta za klub da netko od njih sada ode.