Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Kristina Stamenković i Mateo Čulina miss i mister zadarskih maturanata (FOTOGALERIJA)

Autor: Velimir Brkić

06.06.2013. 22:00
Kristina Stamenković i Mateo Čulina miss i mister zadarskih maturanata (FOTOGALERIJA)

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Kristina Stamenković i Mateo Čulina, maturanti Gimnazije Franje Petrića iz 4.b razreda, osvojili su titule miss i mistera u 19. tradicionalnoj akciji Zadarskog lista “Miss i mister zadarskih  maturanata”. Akciju je Zadarski list pokrenuo još 1995. godine i ovo je već 19. godina redovnog održavanja.
Veliko finale tradicionalnog izbora Zadarskog lista održano je u noći sa četvrtka na petak u mladenački uzavrelom Hitch baru na Kolovarima. Miss je lentu i cvijeće predao Siniša Klarica, novinar Zadarskog lista, dok je misteru lentu predala Tajana Jusup, voditeljica marketinga Zadarskog lista.
Sedmeročlani žiri je bio na pravim mukama kako između 14 djevojaka i 13 mladića izabrati one najljepše. Odlukom stručnog suda prva pratilja je Josipa Kučić iz Medicinske škole Ante Kuzmanića kojoj je lentu i cvijeće predao Velimir Brkić, novinar-reporter Zadarskog lista. Prvi pratitelj je Roko Gulan iz Gimnazije Vladimira Nazora, kojem je lentu predao Krešimir Bukvić, predsjednik žirija. “petrićevci” Elena Ćosić i Pino Šimićev su druga pratilja i drugi pratitelj. Lente im je predala Suzana Bandić, novinarka Zadarskog lista.
Program je vodio poznati zadarski voditelj Igor Jelinić Toto koji ove godine proslavlja 20-godišnjicu voditeljskog rada, dok je koreografiju osmislila Sanja Petrovski. Za urnebesni štimung do jutra brinulo se šestero mladića iz grupe Zaratino te DJ Exit sa uspješnim osjećajem za plesni ritam.
Miss, mister i pratilje/pratitelji osvojili i brojne vrijedne nagrade koje su omogućili sponzori. Osim Beach Hunting izleti Nav travela i putovanja Terra travel agencije, odnosno izleta na Kornate i putovanja na Gardaland, zabavni park u gradiću Castelnuovo del Garda u Italiji, ostale nagrade su: poklon bonovi Nike i women’secret od 500 kuna, tri mjeseca članarine u Fitenss Flexu, poklon bonovi Salona ljepote Lucia – frizura i masaža, pedikura te frizura, polugodišnja članarina plesne škole Pirueta, djeća brendova Max & Co. i Arcadia te haljina Ana Milin design. Cvijeće i lente su osigurale cvjećarnice Melia i Edera, dok je za spizu i piće bila zadužena Piazza catering.