Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Bibinjac pretukao sumještanina, Zagrepčanin izvanbračnu suprugu

06.07.2011. 22:00
Bibinjac pretukao sumještanina, Zagrepčanin izvanbračnu suprugu


Zbog nanošenja teških ozljeda i prijetnji sumještaninu policija je kazneno prijavila 24-godišnjeg Bibinjca.
– Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđena je osnovana sumnja da je 24-godišnjak krajem tjedna u Bibinjama prijetio, a potom u utorak prijepodne i fizički nasrnuo na 66-godišnjaka – izvijestili su iz PU zadarske gdje je jučer dovršeno i kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim Zagrepčaninom koji je fizički nasrnuo na svoju tri godine stariju izvanbračnu suprugu. Zagrepčanin je uz kaznenu prijavu zbog obiteljskog nasilja u utorak poslijepodne priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.
Policija je utvrdila da se Zagrepčanin nasilnički ponašao prema izvanbračnoj supruzi te da je u ponedjeljak, u kući u okolici Zadra, najprije verbalno, a potom i fizički napao, a potom i zaključao u kuću. Ženi je pružena liječnička pomoć, a utvrđene su joj i lakše ozljede.
Lopovi kradu i sladolede!
Da lopovi ne biraju plijen pokazalo se i u posljednjem slučaju krađe iz kioska Tisak na Putu Vrela u Zadru. Nepoznati drznik tamo je provalio u rashladnu vitrinu iz koje je ukrao sladolede. Materijalna šteta bit će naknadno utvrđena, a nepoznatom kradljivcu slijedi kaznena prijava.
Turistima ukradena tri bicikla
Njemački državljanin koji ljetuje u Sukošanu ostao je u utorak bez dva bicikla, a slovenski bez jednog. Ukupna šteta iznosi oko 8.000 kuna. U tijeku je kriminalističko istraživanje.