Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Sudar titana iz Biograda, Paga, Tkona, Vira i Filipjakova

Autor: Velimir Brkić

06.08.2013. 22:00
Sudar titana iz Biograda, Paga, Tkona, Vira i Filipjakova


Jadranske igre su postale neizostavni dio za uzavrele igre, najbolja ljetna zabava na Jadranu, spektakularna zabava, odlična atmosfera i odlične ekipe


Jadranske igre polako se približavaju onom najnapetijem dijelu – samoj završnici, odnosno finalu kada ćemo saznati koja ekipa je najspremnija i najspretnija.
No prije toga na rasporedu su četvrtzavršnice. Treća po redu četvrtzavršnica ovogodišnjih Jadranskih igara održat će se večeras na Viru gdje će snage odmjeriti ekipe zadarske regije…
Južina Vlašići (Pag), Agape (Tkon), Tribunj, Biograd na Moru, Vir te Sveti Filip i Jakov sukobit će se u jednoj od najnapetijih četvrtina. Sukob ovih ekipa bit će itekako zanimljiv.
Konkurencija u Viru bit će itekako opaka. Tkon je rušio rekorde, Vlašići iz natjecanja u natjecanje sve bolji i bolji, Tribunj po običaju dobar i uigran; bit će tu svega. Očekuje nas prava borba, jer samo dvije ekipe prolaze dalje u polufinale koje će se održati 11. kolovoza u Rogoznici.
Na slikovitom Viru u samoj špici turističke sezone očekuje se pravi spektakl: karavana dolazi na otok, postavlja svoje rekvizite i kreće u potragu za nove dvije polufinalne ekipe koje će odmjeriti snage u pet igara (letećem vaterpolu, utrci bačva, pršutu, mošarci, potezanju konopa) na trećoj po redu ovogodišnjoj četvrtzavršnici.