17 °C
Online izdanje
Petak, 26.svibnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Kultura
RSS feed
Današnji broj
Kultura
Povratak
Upisi u ZPA
Piše: Z L
Foto: Zvonko KUCELIN

Zadarski plesni ansambl upisuje nove i stare članove u plesni studio i podmladak Ansambla. Prijave i upisi za djecu i odrasle vršit će se u ponedjeljak, 10. rujna u dvorani ZPA, Kralja Stjepana Držislava, od 17 do 19 sati. Tada možete saznati sve što vas zanima o rasporedu, cijeni, planu i programu za predstojeću plesnu sezonu.

Zadarski plesni ansambl osnovan na samom početku domovinskog rata, još uvijek je jedan od rijetkih plesnih ansambala suvremenog plesnog izraza u Dalmaciji. Osnivači su Sanja Petrovski i Nives Šimatović Predovan, posthumno dobitnica Grba Grada Zadra. Od svog nastanka do danas ansambl u svom repertoaru ima više od 30 cjelovečernjih predstava, i oko 60 predstava za djecu. Zadarski plesni ansambl je također sudionik svih gradskih manifestacija i događanja - otvorenje svih značajnijih sportskih natjecanja, izložbi, kulturnih događanja, modnih revija i slično.

Zadarski plesni ansambl povezuje amatere i profesionalne plesače, producent je predstava suvremenog plesa i festivala Monoplay - festival sola, te organizira edukacijske programe za plesače svih uzrasta.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr