Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Latica otvara do polovice rujna

06.09.2016. 22:00
Latica otvara do polovice rujna


Radovi na adaptaciji zgrade u koju seli Dječji vrtić za djecu s poteškoćama u razvoju Latica su pri završetku, a početak rada očekuje se kroz prvu polovicu rujna. Iako se priželjkivao raniji početak pedagoške godine, trenutačno se prostori još uvijek uređuju, a paralelno s radovima krenulo je preseljenje.
– Krenuli smo s preseljenjem. Radovi su pri samom završetku, a planirani pozivi roditeljima su u prvoj polovici rujna, kazala je Vesna Penjalov, ravnateljica DV Latica. Nakon utvrđenih prostornih uvjeta u novom prostoru na adresi Ulica Nikole Tesle 14 E, Zadar objavljeni su rezultati upisa u Dječji vrtić za djecu s teškoćama u razvoju Latica za 2016./2017. pedagošku godinu.
Planirani program provodit će se u jutarnjoj i poslijepodnevnoj smjeni. Podsjetimo kako će od ove pedagoške godine DV Latica djelovati u prostoru Dječjeg vrtića Radost, PO Pčelica, dok su djeca iz istog razmještena u obližnje vrtiće. Po završetku Centra za odgoj, obrazovanje, rehabilitaciju i smještaj osoba s posebnim potrebama Mocire u Latica će dobiti svoj novi prostor, dok će se na prostoru PO Pčelica sagraditi u potpunosti novi objekt.