Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Kada mu je bilo najteže, Gotovina je slušao Intrade

Autor: Valentina Mlađen

06.12.2012. 23:00
Kada mu je bilo najteže, Gotovina je slušao Intrade

Foto: PIXSELL



Najpoznatija zadarska klapa “Intrade” imala je u četvrtak u zagrebačkom Domu sportova nekoliko razloga za slavlje i sreću. Publika je još jednom pokazala tko je njihova ljubimica među klapama pa je tako 10.000 ljudi iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Slovačke i drugih susjednih mjesta s Intradama pjevalo svaku pjesmu. I više nego ugodno iznenađenje za pjevače i ostatak publike bili su i generali, Ante Gotovina u pratnji supruge Dunje i Mladen Markač, koji su došli na koncert uz koji se veže i jedna lijepa ljubavna priča koja je završila prosidbom usred koncerta.
– Svi mi kažu da je svake godine sve bolje i bolje, a ove godine sretan sam jer su s nama bili i generali kojih smo se uvijek prisjetili i spomenuli ih tijekom naših koncerata. Što reći nego velika hvala publici koja nas je pratila u svim pjesmama, rekao je Tomislav Bralić, član klape Intrade priznavši da iako se potajno nadao, i sam se ugodno iznenadio kada je u dvorani vidio generale.
Za medije je Gotovina izjavio kako je oduvijek volio klapsku pjesmu te kako je klapa Intrade njegova klapa. I sam Bralić rekao je kako je klapa Intrade uvijek bila uz generale, a s Gotovinom ih veže i lijepo poznanstvo.
– Generalu Gotovini, među ostalim, pjevali smo i na vjenčanju te kada je krstio svoga sina, a obavezno smo mu slali i sve naše CD-ove, pisma podrške i čestitke o svim blagdanima. Najljepši osjećaj bio mi je kada mi je general rekao da je kada mu je bilo najteže slušao naše pjesme, priznaje Bralić.


 ZARUKE NA KONCERTU


Neposredno prije koncerta klapi se obratio i jedan zaljubljeni mladić koji je poželio svoju djevojku zaprositi uz njihovu pjesmu. Kako im to nije nova situacija i uvijek im je drago kada se takve lijepe stvari vezuju uz njihove pjesme članovi klape rado su pristali te je usred koncerta na videozidu osvanulo pitanje “Ej Majo, hoćeš li se udati za mene?”.
Iako je odgovor bio rezerviran samo za sretnog mladića, nakon takve posebne prosidbe i odličnog koncerta teško da je Maja odlučila reći ne.