Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Referada na trećem katu DHM-a

Autor: Ante Rogić

07.01.2010. 23:00
Referada na trećem katu DHM-a


Referada je dosad bila smještena u prizemlju središnje zgrade Sveučilišta na Krešimirovoj obali, a ubuduće će studenti sve potrebne informacije i dokumentaciju dobivati na novoj lokaciji
Kao što je početkom godine najavljeno, Ured Studentske službe, poznatiji kao studentska referada, premješten je na novu lokaciju. Referada je dosad bila smještena u prizemlju središnje zgrade Sveučilišta na Krešimirovoj obali, a ubuduće će studenti sve potrebne informacije i dokumentaciju dobivati na novoj lokaciji, u zgradi Poslovnog studentskog centra (Dom hrvatske mladeži), na 3. katu.
Dakle, nakon što je nedavno Meri Mirković na mjestu voditelja referade zamijenila Stipu Živaljića, referadu je zahvatila još jedna promjena. Još uvijek se, pak čeka najvažnija promjena, a riječ je o reformi referade. Kako saznajemo do promjena bi trebalo doći uskoro, no to slušamo već mjesecima. Sam premještaj na novu lokaciju je bio najavljen za jesen, a dogodio se tek sad, tako da nam ostaje vidjeti za koliko će se prolongirati reforma, odnosno prebacivanje poslova na odjele.