17 °C
Online izdanje
Nedjelja, 25.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Sport
RSS feed
Današnji broj
Sport
Povratak
Kalendar za simboličan početak
Piše: Drago Bajković
DAR NAVIJAČIMA - Svetko Ćustić, direktor Zadra, podijelio je najvjernijima kalendare

Jučer je na Stanovima bilo živo unatoč tome što pripreme za proljetni dio prvenstva nisu započele. Nogometni klub Zadar je upriličio malo druženje s navijačima, kao simboličan početak nove priče koja se rađa na Stanovima. Svetko Ćustić, direktor kluba, uručio je navijačima kalendare, koje su osvojili na nagradnoj igri na službenom klupskom Facebook profilu NK Zadar Official. Tamo su najviše "lajkova" prikupili Luka Paleka, Tomislav Čvrk, Ivan Kapelari, Martina Rončević i Marko Livaković. Poseban gost bio je barba Jere Biloglav, legendarni navijač, koji već desetljećima svaku utakmicu bodri svoj klub unatoč svim problemima. Naravno, i on je dobio kalendar svog voljenog kluba.

- Drago mi je da smo se družili i razgovarali o našem klubu i veselim se novoj priči i pozitivnim promjenama koje su najavljene. Ja sam uvijek tu, spreman širiti pozitivnu energiju i dati sve što mogu za naš Zadar - poručio je barba Jere.

Iz kluba su najavili da je ovo tek prva u nizu malih akcija kojima se želi vratiti vjera Zadrana u NK Zadar i privući što više navijača na Stanove.

- Naš plan je ići korak po korak i nizom malih pozitivnih stvari stvarati priču koju će, vjerujemo, ljudi prepoznati i podržati nas, a želja nam je da u centru te priče budu upravo naši navijači. Za sada smo pokrenuli društvene mreže, do kraja mjeseca očekujemo i internetski portal, počeli smo s radovima na Stanovima, kako bi se navijači tu osjećali što ugodnije i krenuli s reorganizacijom Škole nogometa. Posla ima puno i veselimo se svakom novom radnom danu. Zato ne želimo previše pričati, nego pustiti da djela govore sama za sebe - kazao je Svetko Ćustić.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr