Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Vratili se radnici i donijeli barikade

08.01.2018. 19:32
Vratili se radnici i donijeli barikade


U još jednom dijelu grada od ponedjeljka je na snazi nova regulacija prometa, koja će biti na snazi do 30. lipnja kada bi radovi na potezu od Ulice Benka Benkovića do Puta Nina trebali biti završeni.
Kako smo mogli vidjeti, na rotoru prije samog mjesta gdje je postavljena privremena prometna signalizacija, prometni policajci zajedno s predstavnicima izvođača radova iz tvrtke Vodoinstalacija d.o.o. razmještali su prometne znakove i vozače informirali o tome na koji način najbrže mogu stići do svog odredišta.
Za vozače koji budu htjeli prometovati Putem Nina, on je zatvoren za promet, a promet iz smjera ove ulice do završetka radova odvijat će se preko Puta Petrića. Vozači će dolaziti do križanja Puta Dikla i Ulice Ivana Gundulića, do "zgrada solidarnosti", nakon čega će moći odabrati pravac koji žele te isto tako i u obrnutom smjeru.
Stanari koje žive u ovom dijelu grada moći će nesmetano stići do svojih stanova i kuća, odnosno kako se radovi budu odvijali tako će se i oni usmjeravati kojim će pravcem moći prometovati.