Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Policija udomila male nogometaše

07.03.2012. 23:00
Policija udomila male nogometaše


Tijekom zimskih mjeseci djeca zbog lošeg vremena ne mogu trenirati na igralištu na Julovici, a u ovoj dvorani možemo održavati redovite treninge, rekao je Ante Bobić


NK Pag godinama ima malu školu nogometa, no zimi je na Nogometnom igralištu Julovica teško, a ponekad, zbog jake bure ili kiše i nemoguće trenirati. No, zahvaljujući projektu „Policija u zajednici” i razumijevanju policije, najmlađi članovi NK Pag zimi ne treniraju na Nogometnom igralištu Julovica već u lijepo uređenoj dvorani Policijske postaje Pag.
– Radi se o mini projektu koji smo nazvali ‘Mali nogometaši-veliki sportaši’. U dogovoru s predsjednikom Nogometnog kluba Pag Marinom Fabijanićem i trenerom paških tića Antom Bobićem ustupili smo dvoranu za treniranje tijekom zimskih mjeseci. Djeca u dvorani treniraju utorkom i četvrtkom od devet do deset sati, rekao je Dragan Cvitković, kontakt policajac Policijske postaje Pag.
Paški tići su zadovoljni što zimi mogu trenirati u zatvorenom prostoru jer ne moraju misliti hoće li padati kiša ili će puhati bura, ne moraju misliti hoće li se trening održati ili neće. Treningom u dvorani zadovoljan je i Ante Bobić, trener paških tića, Pažanin koji je bio vratar NK Orijent iz Rijeke i NK Rijeke, a radio je i kao učitelj mladih riječkih vratara.
– Zahvalni smo Policijskoj postaji Pag koja je imala razumijevanja za naše potrebe. Tijekom zimskih mjeseci djeca zbog lošeg vremena ne mogu trenirati na igralištu na Julovici, a u ovoj dvorani možemo održavati redovite treninge, rekao je Ante Bobić.
Najmlađi nogometaši NK Pag zahvaljujući policiji imaju na raspolaganju prostor u koji rado dolaze i u kojem rado borave.