Utorak, 19. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ines Makek zasjenila čak i izloženi C5

Autor: Nenad Marčina

07.04.2008. 22:00
Ines Makek zasjenila čak i izloženi C5

Foto: NL



Na izbor Miss “Zagreb Auto Showa” koji se organizirao u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, od 700 hostesa koliko ih je bilo na sajmu, prijavljeno je tek njih 20
Ovogodišnji “Zagreb Auto Show” ostat će upamćen i po izboru Miss auto showa. Najljepšom je proglašena Zagrepčanka Ines Makek, hostesa na izložbenom prostoru Citroena, prva pratilja je Dunja Mutevelić sa štanda marke Nissan, a drugom pratiljom postala je Patricija Batljak iz Hyundaija. Prema ocjeni stručnog žirija, laskava titula Miss simpatičnosti pripala je Ivani Toth, predstavnici Forticara.
Na izbor Miss “Zagreb Auto Showa” koji se organizirao u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, od 700 hostesa koliko ih je bilo na sajmu, prijavljeno je tek njih 20. Sve one prošetale su pistom pod blještavilom reflektora i u navijačkoj atmosferi ljubitelja limenih ljubimaca, a pod “dirigentskom palicom” voditelja večeri Marija Sedmaka. Samo njih deset koje su ušle u finale, osim što su se prošetale u večernjim toaletama, odgovarale su na pitanja stručnog žirija. Publiku, uzvanike i goste zabavljali su Maja Šuput i Kraljevi ulice.
– Oduševljena sam pobjedom, ona se uklapa u cijelo ozračje koje je vladalo oko štanda Citroena i modela C5 koji sam predstavljala, rekla je razdragana miss Ines, koja je pobjedom izborila izravni ulazak u natjecanje za Miss Universe Hrvatske sljedeće godine u Opatiji.
Uvertita u sam izbor Miss bila je dodjela nagrada najboljim automobilima. O proglašenju nagrađenih limenih ljubimaca na jednom od prestižnih Salona automobila Europe, inače članu svjetske obitelji OICA sajmova te članu Međunarodne unije sajmova UFI, odlučivali su novinari. Zvijezdom “Zagreb Auto Showa” proglašen je alfa romeo 8 C. Za najbolji obiteljski automobil izabrana je mazda 6, a najbolji gradski automobili su suzuki splash i opel agila. Za najpovoljniju kupnju od svih izloženih 348 modela izabran je ford focus.