Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

U Gaženici otvoren novi prodajni centar Peveca

07.04.2017. 22:00
U Gaženici otvoren novi prodajni centar Peveca


Veliki dan za tvrtku Pevec i njegove djelatnike, otvoren je novi prodajni centar ovog trgovačkog lanca.
Nakon izlaska iz stečaja ova tvrtka proživljava pravi poslovni uzlet. Iz neprimjerenog, nefunkcionalnog, starog i premalog poslovnog prostora u Zadru, nasuprot Gradskog groblja, Pevec se preselio na daleko kvalitetniju i adekvatniju lokaciju, u prostor bivšeg Baumaxa na adresi 159. brigade 6 u zoni Gaženica.
– Na površini od 10.000 metara četvornih radit će preko 80 djelatnika, kazao je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca, koji je na otvaranju bio sa članovima Uprave, Krešimirom Bubalom, zaduženim za financije i Jurom Radošem, odgovornim za maloprodaju, kao i Denisom Predovanom, voditeljem Poslovnog centra Zadar.
Među brojnim javnim gospodarstvenicima i poduzetnicima iz cijele Republike Hrvatske na otvaranju su bili i zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, generali Mladen Fuzul i Mladen Mikolčević i drugi.
– Dragi prijatelji i naši vjerni kupci u novom modernom prostoru mogu naći čak 14.000 artikala, sve za dom, vrt, i hobi, poručio je Lovrinčević u prigodnom obraćanju nazočnima.
Sinoć je svečanost otvaranja u novom trgovačkom centru, uz voditeljsku palicu Doris Pinčić, kao i uz glazbene note Magic Theatre Serpentes, klapa Šufit i a cappella grupe A.K.A. Crescendo upriličena za Pevecove poslovne partnere, goste i uzvanike.
– Rješavanje dugogodišnjeg problema prodajnog centra u Zadru jedan je od njih i presretan sam što će, u tome gradu, naši djelatnici konačno raditi u primjerenim uvjetima, a Pevec slijediti strategiju kojoj je jedan od ciljeva upravo kupovina vlastitog prodajnog centra u Zadru, pričao je predsjednik Uprave ove tvrtke po kupnji ovog prostora.
Podsjetimo, Pevec koji se uspješno izvukao iz stečaja, kupio je prava razlučnog i stečajnog vjerovnika BKS Bank AG iz Klagenfurta za 4,7 mil. eura, čime je postao prvi razlučni vjerovnik na nekretninama Baumaxa u Zadru, potraživanje kojim je prebio svoju tražbinu sa cijenom nekretnine i postao njenim vlasnikom.
Dvodnevna fešta nastavlja se danas “od jutra do sutra”, a sve će kulminirati koncertom u 18 sati i nastupom zadarskih glazbenih zvijezda, Mladena Grdovića te Tomislava Bralića i klape Intrade.